07/10/2009

Σουφλιάς, Καμμένος από χέρι


Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, ήταν ο μόνος διασωθείς από την ανύπαρκτη κυβέρνηση Καραμανλή. Στο τέλος αποχώρησε κάνοντας το μεγαλύτερο δώρο στην πολιτική σκηνή του τόπου. Τον παμμέγιστο Αντώναρο!

Τον κράζουν (τώρα, γιατί πριν από 5 μέρες κανείς δεν ήταν τόσο μάγκας) διάφοροι απίθανοι τύποι, βλέπε Καμμένο και Τσιτουρίδη. Η ειρωνεία στο μεγαλείο της. Ο Τσιτουρίδης χρεώνει στο Σουφλιά την ήττα του κόμματος στις εκλογές. Ο Τσιτουρίδης! Βγαίνει και μιλάει! Ο οποίος όπου και αν πήγε, σε όποιο πόστο και αν τον έβαλε ο Καραμανλής, έφυγε νύχτα με ένα σκάνδαλο στη πλάτη. Είχε και την απαίτηση να είναι στις λίστες. Έπρεπε να είναι. Θα βλέπαμε τη διαφορά με το ΠΑΣΟΚ μεγαλύτερη από το ποσοστό της ΝΔ.

Και ο Πάνος Καμμένος, αυτή η πνευματική περιουσία της ΝΔ, ζητάει τα ρέστα από το Σουφλιά γιατί ανέβασε τις τιμές των διοδίων 3 ημέρες πριν τις εκλογές. Θα σου πω εγώ το γιατί, Πάνο (από χέρι) Καμμένε:

1) Δηλαδή υποννοείς ότι θα έπρεπε να το κάνει 3 μέρες μετά τις εκλογές; Αυτό δε ακούγεται λίγο κάπως λαϊκίστικο;

2) Γιατί απλούστατα ο Σουφλιάς δεν έκανε κάτι παραπάνω, από το να τηρήσει τα όσα προβλέπει η Σύμβαση Παραχώρησης ή οποία έχει υπογραφή μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και τις Παραχωρησιούχου Εταιρείας και έχει κυρωθεί με νόμο στη Βουλή, τον οποίον τον ψήφησες και εσύ. ΝΑΙ! ΚΑΙ ΕΣΥ!

Αυτό πως σου φαίνεται για απάντηση;

Πρέπει να συνηθίσουμε αγαπητοί πως κάπως έτσι θα κυλίσουν οι επόμενοι μήνες. Η τηλεόραση θα ασχολείται μόνο με το τι ώρα πάνε το πρωί οι υπουργοί στα γραφεία και τα συντροφικά μαχαιρώματα εντός της ΝΔ.

Η οποία ΝΔ, θα βγάλει πρόοεδρο την Ντόρα, η οποία Ντόρα, θα χάσει μέσα στο ίδιο έτος τον πατέρα της και τις εκλογές.


0 comments:

Post a Comment